Älska staden -filmen

Våra städer står inför stora utmaningar. Sverige växer så det knakar och behovet av såväl ny infrastruktur som nya bostäder och arbetsplatser har aldrig varit större. Vi på MVB brinner verkligen för det vi gör och har arbetat i över 50 år i samhällets och människans tjänst. Vi har nu över 10 miljoner invånare och anledningar att fortsätta utveckla det vi tror allra mest på. Nämligen våra städer.

För att komma ikapp efterfrågan behöver vi gå samman och kavla upp varenda ärm som finns. Vi behöver vara kreativa och snabbfotade genom hela byggprocessen. Inte minst tänka nytt och gemensamt för att skapa miljömässigt, socialt samt ekonomiskt hållbara städer. Tillsammans med medarbetare, medborgare, partners, konkurrenter , studenter, uppdragsgivare och alla andra likasinnade har vi bestämt oss för att lyckas med detta.

Vi väljer alla dagar i veckan den mest hållbara vägen. Vi vet vad genvägar, kortsiktiga val och osunda beslut kostar. Därför står vi lika starka och säkra i vårt erbjudande som i vår övertygelse om att det är våra städer som är framtiden.

Vi älskar verkligen staden och alla dess möjligheter. Är du med?