Arbetsledare bygg, Munka Ljungby

Många nya projekt och en expansiv framtid gör att vi behöver stärka upp vår verksamhet i nordvästra Skåne med en Arbetsledare.

DIN ROLL HOS OSS

Som Arbetsledare är du drivande i ett lag och svarar tillsammans med platschefen för våra projekt. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen verkar du som en länk mellan underentreprenörer och platschef varför vi tror att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men MVB vill även ge dig goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du är organiserad och ordningsam och har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom social kompetens, problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö och korta beslutsvägar där du får goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga kollegor med fin sammanhållning i ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Tjänsten har sin placering på vårt kontor i Munka Ljungby.

KORT OM MVB

MVB har verksamhet inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vi är idag ca 500 medarbetare fördelade på lokala bolag i Skåne, Stockholm, Halland och Västra Götaland. Vårt fokus är på kvalitet, hållbarhet och på våra medarbetare. Förutom att genomföra framgångsrika och hållbara projekt, så bygger vi någonting tillsammans. Vi bygger framtidens byggbolag. Vi tror att det är ett bolag som växer sig större utan att tappa entreprenörsandan och sin platta organisation. Där det råder en stark familjekänsla och där varje medarbetare kan växa tillsammans med företaget.

ANSÖKAN

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Schjöld på 0431-888 28. Skicka din ansökan till fredrik.schjold@mvbab.se

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.