Arbetsledare mark, Malmö

Vår markavdelning behöver förstärkas med en arbetsledare för projekt i Malmö med omnejd. Vi erbjuder kul uppdrag tillsammans med trevliga kollegor i ett av Sveriges största privata byggföretag.

DIN ROLL HOS OSS

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Skåne med en Arbetsledare. Som Arbetsledare är du drivande i ett lag och svarar tillsammans med platschefen för våra projekt. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen verkar du som en länk mellan underentreprenörer och platschef varför vi tror att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men MVB vill även ge dig goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du är organiserad och ordningsam och har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom social kompetens, problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

ANSÖKAN

För frågor och ansökan, kontakta Mikael Andersson på 0431-18 88 18 eller via e-post.