Arbetsledare till Byggservice, Helsingborg-Ängelholm

Uppdragen för vår byggserviceavdelning i Helsingborg-Ängelholm blir allt fler och vi söker nu en Arbetsledare för verksamheten.

DIN ROLL HOS OSS

Som Arbetsledare är du drivande i ett lag och svarar tillsammans med platschefen för våra projekt. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen verkar du som en länk mellan underentreprenörer och platschef varför vi tror att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men MVB vill även ge dig goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du är organiserad och ordningsam och har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom social kompetens, problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

ANSÖKAN

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Wreifält på 0730-788 221. Skicka din ansökan snarast till magnus.wreifalt@mvbab.se Välkommen!