ENTREPRENADINGENJÖR, STOCKHOLM

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag som projektutvecklar och utför såväl små som riktigt stora byggprojekt. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg Skåne och Trestadsregionen. MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en entreprenadingenjör.

DIN ROLL HOS OSS

Hos MVB har du som entreprenadingenjör en nyckelroll. I nära samarbete med arbetschefen och platschefen ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Du har en mångsidig roll och tycker om utmaningen i att lösa frågor inom såväl projektering som produktion. Dina ansvarsområden sträcker sig från kvalitetssäkring av tekniska lösningar till styrning av projektets ekonomi och samordning av entreprenörer. Du planerar och leder möten, besiktningar och medverkar vid upphandlingar. Du är även delaktig i projektets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

OM DIG

Du har byggteknisk utbildning från gymnasium eller högskola samt flera års erfarenhet från byggentreprenader. Du har kunskap inom konstruktionslära, byggfysik, installationsteknik och byggproduktion. Du är affärsdriven, kundorienterad och resultatfokuserad. Du intresserar dig för projektets ekonomi och har kunskap om entreprenadjuridiska regler. Du har god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och utveckla goda relationer.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare. Tjänsten har sin placering i vårt Stockholmskontor.

ANSÖK IDAG

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Entreprenadingenjör MVB” skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk 0705941016. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-15.

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.