Kalkylerare, Trollhättan

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Nu behöver vi stärka vår organisation i Trestad-Skarborg med en duktig kalkylerare.

Tjänstebeskrivning

I rollen som kalkylerare är du en engagerad deltagare vid uppstarten av nya uppdrag tillsammans med arbetschefer och platschefer. Du kommer bland annat att arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar, anbudsutvärdering från leverantörer och underentreprenörer. I dina arbetsuppgifter tar du även fram tidplaner och underlag för risker, möjligheter och tekniska lösningar med mera. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat, är noggrann och organiserad i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har god förmåga att ta egna initiativ. Det är samtidigt viktigt med väl fungerande samarbeten och att du kan bygga upp samt upprätthålla dessa med bland annat kunder. Du har en grundläggande teknisk utbildning och erfarenhet av kalkylering och byggbranschen i stort. Du behärskar IT-verktyg, framförallt kalkyl- och planeringsprogram. Vi ser även att du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du har en väl utvecklad analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Tjänsten är placerad i Trollhättan.

Ansökan

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier AB. Har du några frågor om tjänsten, så kontakta Anders Kristiansen, 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.