Kvalificerad inköpare till Stockholm

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är ett modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet och finansiella styrka. MVB-koncernen är idag ett av Sveriges största privatägda byggbolag och består av MVB Öst i Stockholm, MVB Syd i Skåne och MVB Astor Bygg i Göteborg/Västra Götaland.

Vi på MVB söker nu en Kvalificerad Inköpare mot bostadsprojekt och större kommersiella projekt. Vi genomför just nu ett flertal spännande projekt så som Life Sciensefastighet i Solna, Hjorthagshallen i Norra Djurgårdsstaden, huvudbyggnad åt Stockholms Hamn samt ett flertal byggprojekt. Med ytterligare projekt på gång söker vi nu dig som kan bidra till MVB:s fortsatta utveckling!

Din roll hos oss

Söker du en spännande roll som präglas av ett högt tempo, affärer och stora kontaktytor då är detta rollen för dig!

Som kvalificerad inköpare har du huvudansvaret för hela inköpsprocessen från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du arbetar självständigt i stor utsträckning men med stöd av arbetschef och övriga i projektteamet.

Du kommer vidare att leda förfrågningsprocessen, urval, val av underentreprenörer för projektet samt söka efter nya leverantörer, anbudsutvärderingar, förhandla och upprätthålla avtal med leverantörer och underentreprenörer.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig som motiveras av att vara med och driva stora och komplexa projekt. Du är strukturerad med förmågan att stycka en entreprenad i tillämpliga underentreprenader och leveranser. Vi ser också att du är målinriktad med affären i fokus och du har hög integritet med förmågan att skapa förtroende. Då arbetet innebär mycket kontakter både externt och internt ser vi även att du är kommunikativ, har lätt för att knyta och behålla goda relationer med andra människor och kan driva frågor självständigt. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har högskoleutbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning.  Du har som lägst 5 års erfarenhet från inköpsrollen inom byggbranschen eller från ett angränsande område samt erfarenhet från inköp på större projekt. Du har även goda kunskaper om entreprenadjuridik och AMA.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Har du frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta Suzanne Falk, på 0705941036 alternativt. suzanne@valona.se. Din ansökan i form av ett personligt brev och CV, märkt ”Kvalificerad Inköpare MVB” skickas till cv@valona.se. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 november.