MÄNGDINGENJÖR, Stockholm

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag som projektutvecklar och utför såväl små som riktigt stora byggprojekt. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Stockholm, Göteborg Skåne och Trestadsregionen. MVB är en del av koncer-nen Gullringsbo Egendomar, Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate och Munkbron Finans. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en Mängdingenjör.

DIN ROLL HOS OSS

Som mängdingenjör hos MVB blir du en del av en erfaren och engagerad kalkylgrupp. Du tar fram noggranna och genomarbetade mängdförteckningar som utgör grund för anbuds-kalkylering. Du utför massberäkningar, är van vid ÄTA-hantering samt hjälper till vid pro-duktionskalkyler och redovisar eventuella oklarheter i anbudshandlingar.
Projekten finns både inom nyproduktion och ombyggnationer av skiftande karaktär. Du gör platsbesök för att skapa dig en bild av projekten.

OM DIG

Du är högskoleingenjör inom bygg alternativt motsvarande, med några års erfarenhet från liknande roll inom byggbranschen. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en problemlösare som tycker om att samarbeta med andra. Din kvalitetsmedvetenhet är en stark drivkraft i arbetet. Du behärskar svenska såväl i tal som skrift och har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidsplanerings- och kalkylprogram.

VI ERBJUDER

MVB Öst är i en spännande fas av stark expansion. Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling

ANSÖK IDAG

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Mängdingenjör MVB” skickas till cv@valona.se. Rekryteringsansvarig är Suzanne Falk 0705941016. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 december 2017.