MÄTNINGSTEKNIKER / UTSÄTTARE TILL VÅR ANLÄGGNINGSVERKSAMHET

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför anläggningsverksamheten i Skåne med en mätningstekniker.

DIN ROLL HOS OSS

Som mättekniker inom MVB:s anläggningsverksamhet ansvarar du för att planera och driva mätarbeten i pågående projekt. Vanliga arbetsuppgifter är till exempel inmätning, utsättning, mängdreglering, ritningsgranskning och fältdokumentation. Du kommer arbeta med både korta- och långa projekt där du ansvarar för att mätdata bearbetas på korrekt vis.

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning inom mätteknik eller har erfarenhet inom bygg- och anläggning. Du är serviceinriktad, stresstålig, noggrann och van att arbeta självständigt. Som mätningstekniker är det ofta du som är länken mellan arbetsledare och hantverkare, så vi tycker att det är viktigt att du är ansvarsfull och bra på att skapa goda relationer.
Arbetsplatsen varierar beroende på våra projekt, så du behöver ha B-körkort.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö och korta beslutsvägar där du får goda möjligheter att utvecklas. Du kommer att jobba med ett gäng duktiga kollegor med fin sammanhållning i ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Tjänsten har sin placering på vårt kontor i Munka Ljungby.

KORT OM MVB

MVB har verksamhet inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vi är idag ca 500 medarbetare fördelade på lokala bolag i Skåne, Stockholm, Halland och Västra Götaland. Vårt fokus är på kvalitet, hållbarhet och på våra medarbetare. Förutom att genomföra framgångsrika och hållbara projekt, så bygger vi någonting tillsammans. Vi bygger framtidens byggbolag. Vi tror att det är ett bolag som växer sig större utan att tappa entreprenörsandan och sin platta organisation. Där det råder en stark familjekänsla och där varje medarbetare kan växa tillsammans med företaget.

ANSÖKAN

För mer information och ansökan kontakta Mikael Andersson på mikael.andersson@mvbab.se

Vi tillsätter tjänsten löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omedelbart.

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.