PERSONALASSISTENT TILL MVB SYD

MVB Syd växer så det knakar och vi behöver stärka upp vår personalavdelning i Malmö med en personalassistent.

DIN ROLL HOS OSS

Som personalassistent arbetar du tillsammans med vår personalsamordnare med varierande uppgifter inom HR såsom vidareutveckla HR-processer, hantera personalförsörjningen, introducera nyanställda, administrera sjukanmälningar, ledigheter, förhandling, rehabilitering m.m. Du kommer främst ha hand om våra yrkesarbetare som idag är runt 200 stycken. Då detta är en ny tjänst, finns det stora möjligheter att själv utveckla arbetsuppgifterna.

OM DIG

Vi tror att du har en utbildning inom HR eller har några års erfarenhet inom personalrelaterade frågor inom bygg eller längre erfarenhet som yrkesarbetare och vill ta nästa kliv i karriären.

Som person är du driven, självgående och prestigelös med en hög förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du kommer vara placerad på vårt kontor i Malmö men en del i arbetet är att vara ute på våra arbetsplatser varför du måste ha B-körkort.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

KORT OM MVB

MVB är en nationell aktör och ett av Sveriges största privata byggföretag. Vi är verksamma inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Vår organisation drivs av entreprenörer, snabba beslutsvägar och kreativa lösningar. Idag är vi c:a 500 medarbetare fördelade på våra regionala kontor i Skåne, Stockholm inkl. Mälardalen, Halland och Västergötland.

MVB är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar som är Sveriges största privatägda bygg- och fastighetskoncern. Övriga bolag i gruppen är Svenska Hus, Forestry, Wangeskog Hyrcenter, Torslanda Entreprenad, Novi Real Estate, ANLAB, Svenska Solcellsparker och Munkbron Finans.

ANSÖKAN

För frågor om tjänsten kontakta Pär Ottosson på telefon 0730 – 788 127.
Din ansökan i form av CV och ett personligt brev skickar du till par.ottosson@mvbab.se eller till Pär Ottosson, MVB SYD AB, Ystadvägen 22, 214 30 Malmö.

Urval sker löpande, så vänta ej med din ansökan, sista ansökningsdag är 3 augusti.

DIN INTEGRITET

I detta skede ber vi dig att inte ta med dina fyra sista siffror i ditt personnummer och inte heller ange kontaktuppgifter till fysiska referenspersoner.