Platschef anläggning, Malmö

MVB är i en spännande fas av stark tillväxt med många nya projekt på gång. Nu behöver vi stärka vår verksamheten med en platschef till vår anläggningsavdelning i Malmö.

DIN ROLL HOS OSS

Som platschef har du en central roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen nära samarbete med dina kollegor på markavdelningen.

OM DIG

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet. Du har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap skapar du engagemang för projektet.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

ANSÖKAN

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Mikael Andersson på 0730-78 82 48 alt. 0431-888 18. Skicka in din ansökan snarast till mikael.andersson@mvbab.se