Platschef Bygg, Göteborg

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Tjänstebeskrivning

Har du erfarenhet som platschef inom bygg? Trivs du att arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Då har vi jobbet för dig!

Som platschef hos oss har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för dina projekt och för att dess mål uppnås. Du utvecklar, driver och har tillsammans med entreprenadingenjör, ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat. Du ansvarar även för en väl fungerande produktion samt projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Du är en ledare på arbetsplatsen, vilket innebär att du engagerar och entusiasmerar medarbetare såväl som underentreprenörer samt förstår vikten av en god relation till kunder. En del av arbetet är administrativt och det är därför viktigt att du har god datorvana.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som platschef tidigare. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten för att nå bästa resultat. Du är en van ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Som tidigare nämnts är det viktigt med datorvana. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse – i syfte att nå projektens mål.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

ANSÖKAN

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 november. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!