Platschef, Lidköping

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Skaraborg. Vi har nyligen öppnat nytt kontor i Rörstrandsområdet. Uppbyggnaden av Sjölunda skola och Nya Majåkersskolan i Lidköping är i full gång och utvecklingen fortsätter framåt. Staden växer och tillsammans ska vi bygga mer för fler, det behövs kreativa lösningar, uppkavlade ärmar och framtidstro. Vi söker därför nya medarbetare som vill vara med bygga framtidens Lidköping tillsammans med oss.

Din roll hos oss

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för dina projekt och för att dess mål uppnås. Du utvecklar, driver och har tillsammans med entreprenadingenjör ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Det är därför viktigt att du arbetar strukturerat. Du ansvarar även för en väl fungerande produktion samt projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du är en ledare på arbetsplatsen, vilket innebär att du engagerar och entusiasmerar medarbetare såväl som underentreprenörer samt förstår vikten av en god relation till kunder. En del av arbetet är administrativt och det är därför viktigt att du har god datorvana.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som platschef tidigare. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten för att nå bästa resultat. Du är en van ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Som tidigare nämnts är det viktigt med datorvana. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse – i syfte att nå projektens mål.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Ansök idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Premier. För ansökan och eventuella frågor om tjänsten, är du välkommen att höra av dig till rekryterare Anders Kristiansen, 0707-858647. Skicka din ansökan till anders.kristiansen@premier.se och märk mailet med vilken tjänst du söker.