Platschef till nordvästra Skåne

MVB är i en spännande fas av stark tillväxt med många nya projekt på gång. Nu behöver vi stärka vår verksamheten med en platschef till våra entreprenader i nordvästra Skåne.

DIN ROLL HOS OSS

Som platschef har du en central roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning i nära samarbete med entreprenadingenjörer och arbetsledare.

OM DIG

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Du har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap skapar du engagemang för projektet.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

ANSÖKAN

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Fredrik Schjöld på 0431-888 28 eller 0730-788 137. Skicka in din ansökan snarast till fredrik.schjold@mvbab.se Välkommen!