Projektinköpare, Stockholm

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Stockholm med en Projektinköpare.

Din roll hos oss

Som inköpare hos oss har du en viktig roll i projektet. Du utvärderar och bedömer underentreprenörer och leverantörer på ett systematiskt sätt för att ta fram konkurrenskraftiga avtal. Du skall bevaka att inköpen sker på ett affärsmässigt sätt och att de är juridiskt korrekta. Du kommer att vara delaktig i att effektivisera inköpsprocesser och rutiner. Du arbetar nära projektens platsorganisationer.

Om dig

Vi söker dig som idag arbetar som projektinköpare, eller har en annan roll i en platsorganisation där du har kommit i kontakt med de arbetsuppgifter som en projektinköpare har och tycker att dessa är intressanta. Du får gärna vara utbildad ekonom eller ingenjör. Du har med fördel tidigare erfarenheter av installationssamordning. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl kollegor som underentreprenörer och kunder. Du tycker om förhandlingsförfarandet och har kunskaper eller erfarenhet av projektekonomi.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, med korta beslutsvägar där du får goda möjligheter att utvecklas. Tillsammans skapar vi det mest attraktiva bolaget för kunder, medarbetare och ägare. Tjänsten har sin placering på vårt Stockholmskontor i Slakthusområdet.

Ansök idag

I denna rekrytering samarbetar vi med Valona Talent Management. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Lowis Nikaj på 0705941074. Din ansökan i form av ett CV, märkt ”Inköpare MVB” skickas till cv@valona.se. Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 mars.

Kort om MVB

MVB bedriver verksamhet inom husbyggnad, mark, väg och projektutveckling. Vi är ett modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och att vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet och finansiella styrka. MVB-koncernen är idag ett av Sveriges största privatägda byggbolag och består av MVB Öst i Stockholm, MVB Syd i Skåne och MVB Astor Bygg i Göteborg/Västra Götaland.