Träarbetare, Lidköping

MVB är i en spännande fas av stark expansion och förstärker därför verksamheten i Skaraborg. Vi har nyligen öppnat nytt kontor i Rörstrandsområdet. Uppbyggnaden av Sjölunda skola och Nya Majåkersskolan i Lidköping är i full gång och utvecklingen fortsätter framåt. Staden växer och tillsammans ska vi bygga mer för fler, det behövs kreativa lösningar, uppkavlade ärmar och framtidstro. Vi söker flera drivna och engagerade snickare som vill vara med bygga framtidens Lidköping tillsammans med oss.

Kort om oss

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Vem är du?

Vi söker dig med yrkesbevis och flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Du är social, målinriktad och ser dig själv som en lagspelare. Det är viktigt att du är organiserad och noggrann i ditt utförande. Du skall kunna arbeta både självständigt och i grupp, tar ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa.

Ansök idag!

För ansökan och eventuella frågor om tjänsten, kontakta personalchef Fredrik Bengtsson, 0730-78 83 82. Skicka din ansökan på mail till fredrik.bengtsson@mvbab.se