Träarbetare till Varberg

Vi har vi många spännande projekt på gång i Halland och södra Västergötland och behöver därför förstärka vår organisation med fler duktiga träarbetare.

KORT OM MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Du får arbeta med kul och varierande uppdrag med trevliga kollegor i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Placering i Varberg.

INFORMATION OCH ANSÖKAN

Hör av dig snarast till Mattias Kågeby på telefon 0702-80 53 63 eller via e-post