Platschef Byggservice, Malmö

MVB är i en spännande fas av stark tillväxt med många nya projekt på gång. Nu behöver vi stärka vår verksamheten med en platschef till vår byggserviceavdelning i Malmö.

DIN ROLL HOS OSS

Som platschef har du en central roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen nära samarbete med dina kollegor på markavdelningen.

OM DIG

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet. Du har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer till såväl medarbetare som underentreprenörer och kunder. Du tycker om att samarbeta med andra och med ditt goda ledarskap skapar du engagemang för projektet.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och där du får stor möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Byggservices motto är service och flexibilitet. Våra projekt är samarbeten med våra kunder där goda och långsiktiga relationer ger en smidigare och effektivare arbetsprocess. Byggservice utför uppdrag inom ett brett spektra, från större nybyggnationen till mindre reparationer som vatten- och brandskador till försäkringsbolag. En del av våra uppdrag är av udda karaktär medan andra är ramavtal där vi utför löpande underhåll till beställaren. Genom åren har vi tillskansat oss ett stort kunnande i att utföra arbeten i lägenhet och lokaler/skolor med pågående verksamheter igång samt med kvarboende, vilket kräver extra hänsyn och respekt.

ANSÖKAN

Vi hoppas du vill bli en av oss! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Ottosson på 0730-78 81 27 . Skicka in din ansökan snarast till par.ottosson@mvbab.se