Abetsledare till Stockholm

MVB i Stockholm fortsätter att växa med många nya och spännande projekt. Nu vill vi  stärka upp organisationen med fler duktiga arbetsledare.


13 juni, 2022

OM ROLLEN

Som arbetsledare är du drivande i ett arbetslag och ansvarar tillsammans med platschefen för att projektets mål uppnås. Ditt arbetslag består av engagerade medarbetare och underentreprenörer som du leder i den dagliga produktionen mot uppsatta projektmål. Du har en koordinerande roll och är den viktiga länken mellan yrkesarbetare, underentreprenörer och platschef. Du ansvarar för den dagliga planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt bistår vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden

OM DIG

Vi söker dig som har en byggteknisk teoretisk grund från högskola eller yrkeshögskola och som nu vill utvecklas vidare genom att bygga på din praktiska erfarenhet. Alternativt har du relevant arbetslivserfarenhet från branschen, varav några år i arbetsledande roll.
Du ser dig själv som en naturlig ledare med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Med ditt engagemang inspirerar du såväl yrkesarbetare, leverantörer, entreprenörer som kunder. Vidare har du väl utvecklad problemlösningsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och tycker om god ordning och reda. För att lyckas i rollen behöver du vara såväl lyhörd som kommunikativ.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Stockholm.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan till sthlm@mvbab.se 

Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september 2022.  Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer när du skickar in din ansökan.