Anläggningsarbetare, Skåne

MVB:s markavdelning i Skåne söker fler kollegor som vill vara med och bygga verksamheten.


3 november, 2022

OM ROLLEN

Du kommer vara en viktig del i marklaget där vi har varierande projekt, från grundarbeten för husprojekt till anläggning av större VA-system, offentliga platser och skolgårdar. Avdelningen utför även markprojekt genom ingångna ramavtal med ett antal kommuner.

OM DIG

Vi söker dig som har några års erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis är det meriterande. Du är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du social och lösningsfokuserad. Du talar svenska flytande och har B-körkort.

YTTERLIGARE INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering i Malmö eller Munka Ljungby.

VI ERBJUDER

Du får ett omväxlande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö där du får stora möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Vårt företagsklimat är familjärt där vi månar om varandra och att vi ska ha kul ihop på jobbet.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

För en tjänst i sydvästra Skåne ansök till arbetschef David Linde på david.linde@mvbab.se

För en tjänst i nordvästra Skåne ansök till arbetschef Christoffer Andersson på christoffer.andersson@mvbab.se

Ansökan skickas in med ditt CV där vi på grund av GDPR ber dig ta bort dina fyra sista siffror i ditt personnummer. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten, ring David på 040-32 17 17 eller Christoffer på 0431-888 21