Anläggningsarbetare, Malmö

MVB:s markavdelning i södra Skåne söker fler kollegor som vill vara med och bygga verksamheten.


12 april, 2022

OM ROLLEN

Du kommer vara en viktig del i marklaget där vi har varierande projekt, från grundarbeten för husprojekt till anläggning av större VA-system, offentliga platser och skolgårdar. Avdelningen utför även markprojekt genom ingångna ramavtal med ett antal kommuner.

OM DIG

Vi söker dig som har några års erfarenhet som anläggningsarbetare. Har du yrkesbevis är det meriterande. Du är motiverad, engagerad och nggrann i ditt arbete. Som person är du social och lösnnigsfokuserad. Du talar svenska flytande och har B-körkort.

YTTERLIGARE INFORMATION

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Placering är i Malmö med omkringliggande kommuner. 

VI ERBJUDER

Du får ett omväxlande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö där du får stora möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Vårt företagsklimat är familjärt där vi månar om varandra och att vi ska ha kul ihop på jobbet.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

Hör av dig till arbetschef David Linde på david.linde(at)mvbab.se med ditt CV. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. På grund av GDPR ber vi dig ta bort dina fyra sista siffror i ditt personnummer när du ansöker. Har du frågor om tjänsten, ring David på 040-32 17 17.