Arbetsledare till Göteborg

MVB fortsätter att rekrytera medarbetare till region Göteborg. Vi söker dig som är en erfaren och trygg arbetsledare och som vill bli en del av vårt goa gäng!


25 januari, 2022

OM ROLLEN

I din roll som Arbetsledare är du drivande i ett lag och ansvarar tillsammans med Platschefen för att projektmålen uppnås. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen är du länken mellan underentreprenörer och platschef vilket innebär att du behöver vara såväl lyhörd som kommunikativ för att lyckas i rollen.

OM DIG

Du som söker tjänsten har minst tre års erfarenhet från arbetsledande tjänst inom bygg. Du har relevant byggteknisk utbildning. Du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha god kommunikativ förmåga. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och värderar god ordning och reda. Du är en lagspelare, har goda ledaregenskaper och kan engagera och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt hos oss.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö där du får stora möjligheter till både personlig som karriärmässig utveckling. Vårt företagsklimat är familjärt där vi är måna om varandra och att vi ska ha kul ihop på jobbet.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan till Fredrik Bengtsson på fredrik.bengtsson(at)mvbab.se. Har du några frågor om tjänsten, så maila gärna eller hör av dig på 0730-78 83 82. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag.