Entreprenadingenjör Anläggning, sydvästra Skåne

Vår markavdelning har fått in många nya uppdrag och vi behöver utöka vår organisation med en entreprenadingenjör.


6 november, 2022

OM ROLLEN

Hos MVB har du som entreprenadingenjör en varierande och utmanande roll som täcker ett stort kompetensområde. I nära samarbete med arbetschef och platschef ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Du följer projektet från start till mål vilket innebär arbetsuppgifter inom allt från kalkyl och inköp till projektering och produktion. Du har en nära kontakt med beställaren och deltar i byggmöten och besiktningar. Som entreprenadingenjör har du ett rörligt arbete där du både sitter på kontoret och är ute på byggarbetsplatsen. Ditt arbetsfält kommer vara sydvästra Skåne och tjänsten är placerad i Malmö.

OM DIG

Du har en högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. bygg och anläggning alternativt har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du skall ha några års erfarenhet från en liknande roll. Som person är du kommunikativ, strukturerad och tycker om att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du arbetschef David Linde på david.linde@mvbab.se

Ansökan skickas in med ditt CV där vi på grund av GDPR ber dig ta bort dina fyra sista siffror i ditt personnummer. Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten, ring David på 040-32 17 17.

Välkommen med din ansökan!