Ledig tjänst: Kalkylingenjör, Umeå

19 mars, 2024

Vi förstärker vår verksamhet i Umeå och söker en kalkylingenjör som vill vara med i vår expansion i Västerbotten.

DIN ROLL HOS OSS

Som kalkylingenjör är du med i det viktiga arbetet med våra anbud fram till nya projekt. Du kommer att jobba med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar, anbudsutvärdering från leverantörer och underentreprenörer.

Du har förståelse och läser in dig på förfrågningsunderlaget, hanterar förfrågningar på både material och UE, utvärderar offerter, kalkylerar och jobbar tätt ihop med arbetschef och övriga inblandade i anbudsarbetet. När projektet är taget återstår överlämning till Platschef där ni går igenom anbudet/projektet.

DIN PROFIL

Vi söker dig med erfarenhet som kalkylingenjör och relevant teknisk utbildning inom området. Du kan arbeta självständigt, är aktiv och har god förmåga att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har god kommunikationsförmåga och bygger upp samt upprätthåller relationen med kunder, konsulter och underentreprenörer. Du behöver ha en god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Du behärskar IT-verktyg, där vi på MVB jobbar i Bidcon, Byggsektorns miljöberäkningsverktyg och Powerproject. Du behöver kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer att få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Genom korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka ditt arbete. Tjänsten innebär att du kommer jobba tätt ihop med ledningsgruppen på plats och vara med och utveckla verksamheten.

Detta är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Umeå.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan snarast till Andreas Perman via epost: andreas.perman@mvbab.se  Vi arbetar löpande med urval.

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev. För frågor om tjänsten ring Andreas på 070-343 29 36.

Vi ser fram emot din ansökan!