Kalkylingenjör, Skåne

Kalkylavdelningen i Skåne söker dig som är erfaren kalkylingenjör. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker.


21 december, 2022

OM DIG

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet med kalkylering av byggentreprenader/byggserviceprojekt och vill stärka upp MVB Syds kalkylavdelning. Förutom att upprätta kompletta kalkyler kommer du även vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete och ha ett nära samarbete med både kalkylchef, arbetschefer och vd vid anbudslämningar. Har du tidigare erfarenhet från byggproduktion såsom platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör är det positivt men inget krav. Som person är du noggrann, metodisk, gillar ansvar och att arbeta självständigt.

Kalkylingenjör på MVB Syd

Hos oss på kalkylavdelningen jobbar du med kalkylarbete på heltid. Vi tycker att arbetet blir mer effektivt och komplett om du som kalkylingenjör kan fokusera på uppgiften till 100 %. Kontinuiteten gör att du bli duktig på att kalkylera och lär känna marknaden gällande UE och prisnivåer samt att du kan dra lärdomar och nyttja av tidigare utförda kalkyler i kommande kalkylprocesser. Ingen kalkyl är den andra lik och att få ihop helheten är en tillgång och en färdighet som en vass kalkylator får med tiden. Ditt arbete tillsammans med kollegorna på kalkylavdelningen är mycket betydelsefullt för företagets framgång, då det är kalkylavdelningen som förser produktionen med nya projekt.

Förutom traditionella anbudskalkyler upprättar vi även ackordsunderlag och klimatkalkyler samt deltar i samverkansentreprenader genom att göra kalkyler på olika lösningar i projekteringsfasen.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö.

Ansök senast 15 februari

Frågor om tjänsten och ansökan skickas till lars.berg@mvbab.se Vi vill ha din ansökan senast 15 februari.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!