Kalkylingenjör, Skåne

Kalkylavdelningen i Skåne söker dig som är erfaren kalkylingenjör.


19 april, 2022

OM DIG

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet med kalkylering av byggentreprenader och vill ha en central roll på MVB Syds kalkylavdelning. Förutom att upprätta kompletta kalkyler kommer du även vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete och ha ett nära samarbete med både kalkylchef och VD vid anbudslämningar. Har du tidigare erfarenhet från byggproduktion såsom platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör är det positivt men inget krav. Som person är du noggrann, metodisk, gillar ansvar och att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö eller i Munka Ljungby.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 1 juli till lars.berg(at)mvbab.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Lars på 040- 32 17 19.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!