Kalkylingenjör, Stockholm

Till vår organisation i Stockholm söker vi en kalkylator med några års erfarenhet från att driva kalkylprocesser.


19 juni, 2022

Om rollen

I rollen som kalkylator tar du fram och sammanställer kvalitativa anbud. Du arbetar med att driva hela kalkylprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du har vidare ansvar för anbudsutvärdering från leverantörer och underentreprenörer samt tar fram tidplaner och underlag för risker, möjligheter och tekniska lösningar. I din roll ingår att analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.

Om dig

Du har byggteknisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet från husbyggnad med minst tre års erfarenhet som kalkylator, platschef eller entreprenadingenjör. Du har god inblick i den komplexitet som bygg- och fastighetsprojekt innebär. Du är analytisk, lösningsorienterad och kreativ kring tekniska lösningar med vana av att arbeta inom flera projekt samtidigt. Du kommer att jobba självständigt varför drivkraft och prioriteringsförmåga är viktiga egenskaper. Med din kommunikativa förmåga skapar och bibehåller du goda relationer till kollegor såväl som kunder. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl text som tal. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidsplaneringsprogram och kalkylprogram.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan till sthlm@mvbab.se. Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september 2022.  Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer när du skickar in din ansökan.