KMA- och hållbarhetsansvarig MVB Väst

Arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö liksom hållbarhet är högt prioriterat i vår vardag och i alla våra projekt. Vi söker nu en KMA- och hållbarhetsansvarig till vårt bolag i region väst.


19 september, 2022
DIN ROLL HOS OSS

Arbetet inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö liksom hållbarhet är högt prioriterat i vår vardag och i alla våra projekt. Som KMA- och Hållbarhetsansvarig hos MVB Väst arbetar du både operativt i våra projekt samt strategiskt inom området. Du stöttar och samordnar projektens KMA-arbete, planerar och har löpande dialog med produktionspersonalen. Du säkerställer även att företaget och projekten följer lagar och förordningar samt är behjälplig vid bl.a. upprättande arbetsmiljöplaner. MVB är certifierade enligt BKMA och du kommer att vara högst delaktig i systemets uppbyggnad, efterföljande samt interna och externa revisioner.

Du kommer också att leda hållbarhetsarbetet i den dagliga verksamheten och strategiskt för MVB Väst. Du bidrar med klimatberäkningar i anbudskalkyler och projekt samt LCC-analyser.

Vi ser gärna att du trivs med att företräda MVB Väst vid seminarier, mässor, företagsevent inom ämnet Hållbarhet. Du klarar av att se ett byggföretags utmaningar inom området för hållbarhet och kan med hjälp av god kommunikation får med dig dina kollegor i projekten inom området.

Du företräder även MVB Väst i våra samverkansentreprenader, är delaktig vid projektering och i möten med kunder.

DIN PROFIL

Vi söker dig med erfarenhet och relevant utbildning inom hållbarhet, miljö och energi kopplat till fastighets- och entreprenadbranschen. Du behärskar att utföra klimatberäkningar samt validera dem i vedertagna beräkningsprogram. Vidare har du kompetens inom diverse miljöcertifieringar kopplat till bygg.

Du är en utåtriktad person som antingen har ett eget nätverk inom energi och miljö eller förmågan att bygga ett nätverk på nya eller kända orter. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga och lätt för att ta folk, bli accepterad i en grupp och gillar lagarbete. Du brinner för byggbranschen och våra projekt men också har förmågan att sätta dig in i byggherrens perspektiv och se båda sidor av myntet.

Du kommunicerar väl i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer att få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Genom korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Detta är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Göteborg. I din tjänst förväntas du också arbeta i hela region väst och resor inom regionen förekommer någon/några gånger per vecka.

Tjänsten innebär att du kommer jobba tätt ihop med VD och övriga i ledningsgruppen inom hållbarhetsfrågor.

ANSÖKAN

Maila din ansökan senast 31 oktober till Fredrik Bengtssonfredrik.bengtsson@mvbab.se. Vi arbetar löpande med urval.

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev.

Vi ser fram emot din ansökan!