Ledig tjänst: Löne- och ekonomiassistent Skellefteå

19 mars, 2024

Är du en noggrann och organiserad administratör som trivs med att hantera löner, bokföring och kontorsadministration? Vi söker en driven och flexibel medarbetare som vill ta ansvar för dessa viktiga funktioner i vårt företag i Skellefteå.

Vi erbjuder

MVB:s verksamhet i Skellefteå består av drygt 40 medarbetare.  Vi är i stark tillväxt och nu letar vi efter en administratör som kan hjälpa oss med löner, enklare bokföring och allmänna kontorsuppgifter.

Du som är intresserad kommer till ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och stora möjligheter att påverka ditt arbete. Arbetet är varierande och du kommer att arbeta nära vår vd och vår ansvariga för marknad och försäljning.

Tjänsten är en heltidstjänst och placerad i Skellefteå.

Vem är du

Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera löner och enklare bokföring samt relevanta programvaror för detta. Lönerna avser både tjänstemän och våra yrkesarbetare. Som person ser vi att du har en prestigelös inställning och ett ödmjukt sätt. Du är van vid att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt samtidigt som du uppskattar att arbeta i ett team. Du är noggrann och har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift samt har en hög servicenivå.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. MVB-koncernen ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Vi behöver dig omgående så skicka in din ansökan idag till Mattias Jakobsson på mattias.jakobsson@mvbab.se Har du frågor om tjänsten ring Mattias på 0910-71 17 30.

På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Varmt välkommen med din ansökan!