Ledig tjänst: Personalansvarig med intresse för arbetsmiljöfrågor, Västerbotten

25 mars, 2024

MVB expanderar i norr och vi söker nu en kollega som kan axla rollen som HR- och personalansvarig för regionen. Har du även erfarenhet från kvalitet, arbetsmiljö och miljöarbete (KMA) är detta en bonus.

Vi erbjuder

MVB Nords verksamhet består av drygt 75 medarbetare varav ca 65 yrkesarbetare fördelade på våra kontor i Umeå och Skellefteå.  Vi är i stark tillväxt och nu letar vi efter en personalansvarig som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare.

Du som är intresserad kommer till ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och stora möjligheter att påverka ditt arbete. Du kommer att arbeta nära vår vd Jennie Åberg samt ansvariga för verksamheten på våra lokala kontor.

Tjänsten är en heltidstjänst och placerad i Umeå eller Skellefteå.

Vem är du

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat med personalutveckling. Du har relevant utbildning inom personaladministration, HR eller motsvarande. Är du utbildad inom KMA är detta ett extra plus. I den här rollen kommer du att spela en nyckelroll i att främja en positiv företagskultur och säkerställa att både våra tjänstemän och yrkesarbetare trivs och når sin fulla potential. I tjänsten ingår bland annat att hantera personalrelaterade frågor, rekryteringar, utbildningar samt samarbeta med ledningen för att utveckla strategier för personalutveckling och arbetsmiljöförbättringar.

Som person ser vi att du är van vid att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt samtidigt som du uppskattar att arbeta i ett team. Du är social och har god kommunikations- och förhandlingsförmåga.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. MVB-koncernen ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till Jennie Åberg via jennie.aberg@mvbab.se. Har du frågor om tjänsten ringer du Jennie på 070-300 35 58. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Varmt välkommen med din ansökan!