Mätningstekniker till Skåne

Markavdelningen i Skåne växer. Nu söker vi en mätningstekniker till Malmöregionen.


25 december, 2021

Om rollen som Mätningstekniker

Som mätningstekniker på MVB kan du förvänta dig en blandning av både arbetsuppgifter och projekt. I din roll hos oss blir du en av tre som driver avdelningen tillsammans med allt från planering, fältarbete, behandling av mätdata, mängdreglering och framtagande av modeller.

Om dig

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg-, anläggnings- och byggprojekt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom AutoCAD, SBG Geo och maskinstyrning. Meriterande är kunskaper inom AMA och MER.

Du kommer att arbeta lika mycket självständigt som tillsammans med våra olika projektgrupper. Utsättning för husbyggnation kan också komma att bli en del av arbetsuppgifterna.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid med arbetstider måndag – fredag kl. 07.00-16.00. Placering är i Malmö med omkringliggande kommuner. B-körkort är därför ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö där du får stora möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Vårt företagsklimat är familjärt där vi månar om varandra och att vi ska ha kul ihop på jobbet.

Kontakt och ansökan

Hör av dig till arbetschef David.linde(at)mvbab.se med ditt CV och gärna en projektportfolio senast 28 februari 2022. På grund av GDPR ber vi dig ta bort dina fyra sista siffror i ditt personnummer när du ansöker.