Ledig tjänst: Platschef Anläggning, sydvästra Skåne

8 mars, 2024

Vår markavdelning har fått in många nya uppdrag och vi behöver nu utöka organisationen med en erfaren platschef i sydvästra Skåne.

OM ROLLEN

Som platschef har du en central, ledande roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning. I rollen har du många kontaktytor, såväl internt i nära samarbete med arbetsledare och entreprenadingenjörer men också externt med underentreprenörer och leverantörer.

OM DIG

Vi söker dig som redan idag arbetar som platschef och som känner dig trygg i en ledande målorienterad befattning. Du har tidigare arbetat i en större platsorganisation och kan, med hjälp av ett strukturerat arbetssätt, prioritera rätt för att se helheten och nå målen. Du är intresserad av affären och har ett starkt kund- och resultatfokus som hjälper dig att leverera. Med hjälp av ett inspirerande och inkluderande ledarskap samt en positiv inställning leder du ditt team till att se och skapa möjligheter tillsammans. Du har stor yrkesstolthet och ett högt engagemang i dina åtaganden och ansvarsuppgifter. Minst 5 års erfarenhet i rollen som platschef. Du talar och skriver svenska flytande samt innehar B-körkort.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du arbetschef David Linde på david.linde@mvbab.se Vi vill ha din ansökan senast 30 april 2024 i form av ett personligt brev, CV samt projektportfolio med referenser. Löpande urval kommer att ske. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

 

Välkommen med din ansökan!