Ledig tjänst: Platschef Skellefteå

19 mars, 2024

MVB växer i norr och nu söker vi en platschef som vill vara med och bygga vår verksamhet i Skellefteå med omkrets.

Din roll hos oss

Som Platschef hos oss har du en viktig roll och det övergripande ansvaret för ditt projekt och att dess mål och resultat uppnås. Du behöver ha god datorvana, arbeta strukturerat och ta ansvar för en väl fungerande produktion. Som Platschef har du även ansvar för projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Rollen som Platschef innebär att du behöver vara en ledare som engagerar och entusiasmerar medarbetare, underentreprenörer och övriga inblandade i projektet. Du behöver även förstå vikten av en god relation till kunder och beställare.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som Platschef med varierande storlek på projekt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av både nyproduktion och ROT-projekt. Du har god ledarskapsförmåga och att få arbetsgruppen att samarbeta mot gemensamt uppsatta mål. Du har lätt för att kommunicera, är social och förmåga att skapa trivsel på arbetsplatsen. Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för affärer och ekonomi.

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att utgå från vårt kontor i Skellefteå.

Vi erbjuder

Du som är intresserad kommer att få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, eget ansvar och stora möjligheter att påverka ditt arbete och hur projektet drivs.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. MVB-koncernen ingår i AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Skicka din ansökan snarast till vår ansvarige i Skellefteå Mattias Jakobsson via e-post mattias.jakobsson@mvbab.se

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev. För frågor om tjänsten ring Mattias på 0703-69 30 27.