Platschef, Stockholm

Vi stärker upp vår organisation i Stockholm och söker nu ytterligare en platschef.


3 juni, 2022

OM ROLLEN

Som platschef har du en central, ledande roll i projektet och har det övergripande ansvaret för att projektets mål uppnås. Du ansvarar för kvalitet, ekonomi, planering och personal. Du planerar, leder och styr produktionen från byggstart till besiktning. I rollen har du många kontaktytor, såväl internt i nära samarbete med arbetsledare och platsingenjörer men också externt med underentreprenörer och leverantörer.

OM DIG

Vi söker dig som redan idag arbetar som platschef och som känner dig trygg i en ledande målorienterad befattning. Du har tidigare arbetat i en större platsorganisationer och kan, med hjälp av ett strukturerat arbetssätt, prioritera rätt för att se helheten och nå målen. Du är intresserad av affären och har ett starkt kund- och resultatfokus som hjälper dig att leverera. Med hjälp av ett inspirerande och inkluderande ledarskap samt en positiv inställning leder du ditt team till att se och skapa möjligheter tillsammans. Du har stor yrkesstolthet och ett högt engagemang i dina åtaganden och ansvarsuppgifter.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Stockholm.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan till sthlm(at)mvbab.se. Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september 2022.  Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer när du skickar in din ansökan.