Ledig tjänst: Projektchef Skellefteå

19 mars, 2024

MVB i norr expander och nu söker vi en projektchef som vill bli en del av vår växande verksamhet i Skellefteå.

Din roll hos oss

I rollen som Projektchef har du det övergripande ansvaret för att dina projekt genomförs, från anbud till färdigställande. Du leder och styr projekten, sätter projektmål, kalkyler och tidsplaner. Du arbetar nära ledningsgruppen med att utveckla verksamheten och är länken mellan våra kunder och vår organisation samt ett stöd till platschefen på dina respektive projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet i inom byggproduktion och gärna i en ledande befattning som projektchef eller platschef. Du har en eftergymnasial utbildning inom bygg och vill arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag där egna initiativ premieras och där du har stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling.

Som person är du social och tycker om att bygga relationer, positiv, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att samarbeta, är initiativrik och har förmåga att analysera olika kunders behov. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Du som är intresserad kommer att få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och att utvecklas i din yrkesroll. Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att utgå från vårt kontor i Umeå.

Kort om MVB

MVB är Sveriges största privatägda byggföretag med ca 550 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige. Vi är ett företag i tillväxt men utan att tappa vår entreprenörsanda och familjära företagskultur. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt där vårt arbete kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och hållbart tankesätt. Vi har som mål att vara Sveriges mest attraktiva byggföretag att samarbeta med och vara anställd i. MVB-koncernen ingår i AB Gullringsbo Egendomar.

Ansök idag

Skicka din ansökan snarast till vår ansvarige i Skellefteå Mattias Jakobsson via mattias.jakobsson@mvbab.se

Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev. För frågor om tjänsten ring Mattias på 0703- 69 30 27.