Samordnare till Byggservice och Eftermarknad i Stockholm

Vi stärker upp organisationen i Stockholm och söker en person som vill samordna vårt arbete inom byggservice och eftermarknad.


29 april, 2022

OM TJÄNSTEN

Som samordnare för byggservice och eftermarknad är du kontaktperson för våra kunder och leverantörer för mindre projekt och byggservice samt i våra byggprojekts garantiskede. Tjänsten innebär ett nära samarbete med platschefer, arbetsledare och hantverkare med servicebil.

I din roll medverkar du i slutfasen av våra byggproduktioner vid överlämnandet till kund och ansvarar för informationen och hanteringen i garantifasen. Du deltar och hanterar garantibesiktningar och servicebesök på våra projekt samt tar fram projektens slutdokumentation i form av drift- och sköteselanvisningar. Du kommer att ansvara för kontroll av avtal och åtagande i mån av bedömning
av garantiåtgärd eller debiterbar åtgärd samt vara en drivande part i uppföljning och erfarenhetsåterkoppling inom organisationen i ett led till ständig förbättring.

För hantering och fördelning av inkommande garanti- och serviceärenden till UE, leverantör och den egna serviceorganisationen kommer du arbeta i vår molntjänst Homemaker, vilket är ett mycket bra och lätthanterligt program för aktuella ärenden. I tjänsten ingår även fakturahantering och fakturering.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Slakthusområdet i Stockholm.

OM DIG

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper i bygg- och installationsteknik samt entreprenadjuridik.  Du har god datavana, arbetar strukturerat och gillar ordning och reda. Du har social förmåga, är lösningsfokuserad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Har du säljerfarenhet är detta meriterande.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten kontakta Hanna Beijer på 08-727 06 00. Ansökan skickas till hanna.beijer(at)mvbab.se Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 juni 2022. Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer när du skickar in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!