Träarbetare Byggservice, sydvästra Skåne

Vår byggserviceavdelning söker nya kollegor till verksamheten i sydvästra Skåne. Projekten är av varierande storlek och omfattar framförallt renovering, om- och tillbyggnader


15 juli, 2022

DIN PROFIL

Du som söker tjänsten är utbildad snickare med några års erfarenhet av yrket. För att passa in hos oss behöver du vara en lagspelare, flexibel och söka lösningar på problem. Du är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. Du har yrkesbevis, talar svenska flytande och innehar B-körkort. Du kommer vara placerad vid vårt kontor i Malmö.

OM MVB

MVB är Sveriges största familjeägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans genomför vi framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Halland och Västra Götalands län.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan med CV och personligt brev till personalsamordnare douglas.mansson@mvbab.se På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Urvalet sker löpande så ansök redan idag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Douglas på 0790-06 68 32 alternative Erik Heurlin, arbetschef för Byggservice Malmö på 0727-48 92 71.

Vi ser fram emot din ansökan!