Träarbetare, region Trestad

Vi söker fler träarbetare till vår verksamhet och till våra byggprojekt i region Trestad.


25 januari, 2022

MVB i region Trestad söker fler träarbetare till vår verksamhet och till våra byggprojekt. Vi har flera spännande projekt på gång, bland annat nybyggnad av Elisabeths Port i Vänersborg, Bleket förskola i Uddevalla och Toppluvan förskola i Trollhättan. Vi har varierande storlek på projekt som omfattar alltifrån ny- till om- och tillbyggnader. Du kommer till ett stabilt är ett stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Med korta beslutsvägar, högt i tak och möjligheter att påverka.

DIN PROFIL

Vi söker nu snickare till region Trestad då vi ska utöka vår grupp av snickare. Du som söker tjänsten är en erfaren snickare och fem års erfarenhet av yrket. Du har även arbetet med både ny- och ombyggnader och har därför bred kompetens. För att passa in bra hos oss behöver du vara lagspelare, flexibel och söka lösningar på problem. Du är noggrann och kan arbeta både självständigt och i grupp, ta ansvar och ser alltid till verksamhetens bästa. Du har yrkesbevis, talar svenska flytande och innebar B-körkort.

OM MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag att göra affärer med och att vara anställd i. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

ANSÖK IDAG

Maila din ansökan med CV och personligt brev till Tobias Frennesson, e-post: tobias.frennesson(at)mvbab.se
På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Ansök senast 31 maj 2022.

Vi ser fram emot din ansökan!