Erfaren entreprenadingenjör till Stockholm

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen med en affärsdriven entreprenadingenjör i Stockholm.


7 juni, 2022
OM ROLLEN

Hos MVB har du som entreprenadingenjör en varierande och utmanande roll som täcker ett stort kompetensområde. I nära samarbete med arbetschefen ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från kvalitetssäkring av tekniska lösningar till styrning av projektets ekonomi och samordning av entreprenörer. Du leder byggmöten, besiktningar och medverkar vid upphandlingar. Du är även delaktig i projektets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

OM DIG

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område, tex bygg och anläggning, alternativt så har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper inom entreprenadjuridik, projektekonomi och byggproduktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av installationssamordning. För att trivas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och du tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-Körkort.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Stockholm.

ANSÖK IDAG

Vi arbetar löpande med urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september 2022.  Din ansökan skickar du till sthlm(a)mvbab.se. Ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. Uteslut de fyra sista siffrorna i ditt personnummer när du mailar ansökan.