Kalkylingenjör anläggning, Skåne

Vår markavdelning i Skåne växer. Nu söker vi en kalkylingenjör som vill vara med och utveckla avdelningen vidare.


19 maj, 2022

OM DIG

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet med kalkylering av anläggningsentreprenader. Förutom att upprätta kompletta kalkyler kommer du även vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete och ha ett nära samarbete med arbetschefer vid anbudslämnande. Har du tidigare erfarenhet inom anläggning såsom platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör är det positivt men inget krav. Som person är du noggrann, metodisk, gillar ansvar och att arbeta självständigt.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö eller i Munka Ljungby.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan senast 1 september till arbetschef christoffer.andersson(at)mvbab.se. Urval kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Christoffer på 0730-78 82 41.

Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!