Platschefer till Göteborg

MVB Astor Bygg fortsätter att växa och söker erfarna Platschefer till region Göteborg.


2 maj, 2021

MVB Astor Bygg fortsätter att växa och söker erfarna Platschefer till region Göteborg.

DIN ROLL HOS OSS

Som Platschef hos oss har du en viktig roll och det övergripande ansvaret för ditt projekt och för att dess mål/resultat uppnås. Du driver projektet och har tillsammans med entreprenadingenjör ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Du behöver ha god datorvana, arbeta strukturerat och ansvarar för en väl fungerande produktion. Dessutom ingår ansvar för projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Att arbeta som Platschef hos oss innebär också att du behöver vara en ledare som engagerar och entusiasmerar medarbetare, underentreprenörer och övriga inblandade i projektet. Du behöver även förstå vikten av en god relation till kunder och beställare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av rollen som Platschef med varierande storlek på projekten. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av både Nyproduktion och ROT-projekt. Du har god ledarskapsförmåga och kan på ett bra sätt få gruppen/projektet att arbeta mot uppsatta mål tillsammans. Det gör att du lätt skapar god trivsel på dina arbetsplatser/projekt.

Du har god kommunikativ förmåga, som du använder dig av för att lösa problem. Vidare ser vi gärna att du har ett stort intresse för affärer och ekonomi, i syfte att nå projektens mål.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Genom korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och hur projektet drivs.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Göteborg, Varberg, Trestad-Skaraborg, Skåne och Stockholm.

HÖR AV DIG IDAG!

Skicka din ansökan till Personalchef Fredrik Bengtsson, e-post: fredrik.bengtsson@mvbab.se. Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev.