Ett företag med riktigt stora möjligheter

Vill du var med och utveckla framtidens städer? Söker du nya utmaningar och personlig utveckling? Vill du arbeta med spännande byggprojekt och trevliga kollegor? Då är det MVB som du ska söka dig till!

Familjär företagskultur

Vi är övertygade om att arbetsglädje och gemenskap är nyckeln till framgång. Vi lägger därför stort fokus på att skapa en familjär och inkluderande företagskultur där våra anställda trivs och får möjlighet att utvecklas både i sitt yrke och som personer. Ett byggprojekt är ett lagarbete och desto mer vi känner varandra, desto effektivare och bättre arbetar vi. Sociala aktiviteter där vi får tillfälle att lära känna varandra är därför viktigt.

Kreativitet och eget ansvar

Vi är prestigelösa och lösningsfokuserade och har en organisation som är platt. Det resulterar i korta beslutsvägar som uppmuntrar till kreativitet och eget ansvar. Våra chefer och ledare är tillgängliga, engagerade och lyhörda. Avsaknaden av hierarkier ger ett effektivare samarbete med våra beställare och är en stor konkurrensfördel gentemot branschens absolut största företag.

Personlig utveckling

Oavsett vilken yrkesroll du har hos oss, finns det möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling. Förutom externa branschrelaterade kurser och individuella utvecklingsprogram, har koncernen instiftat Erfarenhetsakademien där medarbetare på ledande positioner i koncernen bjuds in för att ta del av erfarenheten men också för samtal mellan deltagare och föredragande.