Arbetsledare till södra Skåne

Söker du nya utmaningar och vill utvecklas i ett familjärt och modernt byggföretag? Då kanske det är dig vi söker?!


5 oktober, 2020

Med många spännande projekt på gång har vi ett behov av att stärka upp organisationen i södra Skåne med en Arbetsledare.

DIN ROLL HOS OSS

Som Arbetsledare är du drivande i ett lag och svarar tillsammans med platschefen för våra projekt. Förutom den direkta arbetsledningen av dina kollegor och underentreprenörer ansvarar du för den rullande planeringen och samordningen på arbetsplatsen samt hjälper till vid avstämningar genom rapportering inom dina ansvarsområden. I arbetsledarrollen verkar du som en länk mellan underentreprenörer och platschef varför vi tror att du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men MVB vill även ge dig goda möjligheter att vidareutveckla din kompetens.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du är organiserad och ordningsam och har en förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets kollegor som leverantörer, entreprenörer och kunder. Personliga egenskaper såsom social kompetens, problemlösningsförmåga och framåtanda värderas högt i företaget.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö med södra Skåne som ditt arbetsområde.

ANSÖK SENAST 30 OKTOBER

Skicka din ansökan (personligt brev och CV) senast 30 oktober till skane@mvbab.se Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Jacob Christensson på 040-32 17 16.