Entreprenadingenjör Anläggning till västra Skåne

Vår mark och anläggningsavdelning har fått in många nya uppdrag. Nu söker vi en entreprenadingenjör till vår avdelning i västra Skåne.


22 juni, 2020

OM ROLLEN

Hos MVB har du som entreprenadingenjör en varierande och utmanande roll som täcker ett stort kompetensområde. I nära samarbete med arbetschef och platschef ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Du följer projektet från start till mål, vilket innebär arbetsuppgifter inom allt från kalkyl och inköp till projektering och produktion. Du har en nära kontakt med beställaren och deltar i byggmöten och besiktningar. Som entreprenadingenjör har du ett rörligt arbete där du både sitter på kontoret och är ute på byggarbetsplatsen. Ditt arbetsfält kommer vara västra Skåne och södra Halland (från Ystad upp till Halmstad). Tjänsten är placerad i Malmö eller i Munka Ljungby.

OM DIG

Du har en högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. bygg och anläggning alternativt har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande roll. Som person är du kommunikativ, strukturerad och tycker om att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. 

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, skickar du e-post till arbetschef David Linde på david.linde@mvbab.se Vi vill ha din ansökan senast 1 september 2020 i form av ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!