Entreprenadingenjör, Göteborg

27 maj, 2019

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag?  Har du erfarenhet som entreprenadingenjör och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Då är du kanske vår nya medarbetare!

I rollen som entreprenadingenjör arbetar du i nära samarbete med arbetschefer och platschefer. Du ansvarar för att produktionsförberedelserna följer uppsatta mål vad gäller budget, inköp, planering och riskinventering. Du är en viktig länk mellan verksamheten och beställaren. I din roll som entreprenadingenjör har du ansvar för tekniska lösningar, kvalitet, ekonomi, produktionsplanering, avstämning och uppföljning. Du leder möten och besiktningar samt medverkar vid upphandlingar av leverantörer och entreprenörer. I din roll är du även en viktig del i projektens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig med byggteknisk utbildning med minst två års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Det är meriterande om du brinner lite extra för inköp då stort fokus ligger på det i denna tjänst. Du har god vana inom konstruktionslära, byggfysik, installationsteknik och byggproduktion. Vi tror även att du som söker tjänsten har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt. Du har en fallenhet för, och intresse av att sköta projektens ekonomi samt kunskap om entreprenadjuridiska regler. Du har förmåga att skapa goda kundkontakter, ser möjligheter och har god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du vill växa och utvecklas i din yrkesroll.

Vad erbjuder vi dig?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och du får stor möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.

Tjänsten är placerad i Göteborg.

Kort om MVB

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Stockholm, Göteborg, Varberg och Trestad-Skaraborg.

Låter det intressant? Ansök före 16 augusti

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 16 augusti 2019. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkel