Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl till Trestad

MVB fortsätter att växa i region Trestad och söker en erfaren Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl.


23 juni, 2021

MVB fortsätter att växa i region Trestad och söker en erfaren Entreprenadingenjör med inriktning kalkyl.

DIN ROLL HOS OSS

I rollen som Entreprenadingenjör/kalkylator är du en engagerad deltagare vid uppstarten av nya uppdrag tillsammans med arbetschefer och platschefer i vår region. Du kommer bland annat att arbeta med kalkyl av kostnader för projekten, anbudsförfrågningar, anbudsutvärdering från leverantörer och underentreprenörer.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet inom rollen. Du behärskar IT-verktyg och det är positivt om du har arbetar/arbetat i Bidcon. Du är van och tycker om att arbeta självständigt. Vidare är du även strukturerad och noggrann som person. Vi ser gärna att du har en väl utvecklad analytisk förmåga, söker lösningar och kommer med förslag på eventuella problem.

VI ERBJUDER

Du som är intresserad av MVB kommer få ett spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Prestigelöshet och transparens är viktigt inom arbetsgruppen och värden vi hela tiden jobbar med. Vi har korta beslutsvägar och du har därför stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Tjänsten är placerad i Trollhättan.

MVB är ett av Sveriges största privatägda byggbolag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Tillsammans skall vi vara nytänkande och framåtsträvande. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. MVB är verksamt inom husbyggnad, mark och projektutveckling. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Göteborg, Varberg, Trestad-Skaraborg, Skåne och Stockholm.

HÖR AV DIG!

Skicka din ansökan till Personalchef Fredrik Bengtsson, e-post: fredrik.bengtsson@mvbab.se. Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev.