Entreprenadingenjör/Projektingenjör till södra Skåne

Vi står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen i Malmö med en entreprenadingenjör/projektingenjör.


11 maj, 2020

OM ROLLEN

Hos MVB har du som entreprenadingenjör en varierande och utmanande roll som täcker ett stort kompetensområde. I nära samarbete med arbetschefen och platschefen ansvarar du för styrningen av ett eller flera projekt. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från inköp och styrning av projektets ekonomi till upphandling och samordning av underentreprenörer och leverantörer. Du har en nära kontakt med beställaren och deltar i projektering, byggmöten och besiktningar. Som entreprenadingenjör har du ett rörligt arbete där du både sitter på kontoret och på byggarbetsplatsen.

OM DIG

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. bygg och anläggning, alternativt så har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, inköp, projektekonomi och byggproduktion.

Som person är du kommunikativ, strukturerad och tycker om att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Du talar och skriver svenska flytande och innehar B-körkort.

VI ERBJUDER

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du arbetschef Marcus Minnarén på marcus.minnaren@mvbab.se

Vi ser gärna att du kan börja i mitten av augusti. Vi arbetar löpande med urval och önskar att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 juni 2020.  Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!