Erfaren kalkylator till Skåne

23 september, 2019

Vill du vara med och bygga ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag? MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka upp organisationen i Skåne med en skarp och erfaren kalkylator.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som kalkylator från ett medelstort eller större byggföretag. Har du tidigare erfarenhet från byggproduktion såsom platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör är det positivt men inget krav. Som person är du noggrann, metodisk, gillar ansvar och att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. Tjänsten är placerad i Malmö eller i Munka Ljungby.

Ansökan

Skicka in din ansökan senast 31 oktober till lars.berg@mvbab.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Lars på 040- 32 17 19.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!