Mark- och anläggningsarbetare till nordvästra Skåne

Vi har många nya projekt och vår mark- och anläggningsavdelning behöver ytterligare förstärkning. Nu söker vi duktiga anläggare till nordvästra Skåne.


26 juni, 2020

Om DIG

Du är utbildad anläggare och vi ser gärna att du har några års erfarenhet i rollen. Har du yrkesbevis är det meriterande. Som person är du noggrann i ditt arbete, är en god problemlösare och tycker om att arbeta både självständigt och i lag. Du talar och skriver svenska flytande, innehar B-körkort samt egen bil. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Munka Ljungby/Ängelholm och arbeta i nordvästra Skåne.

VI ERBJUDER

Du kommer att ha varierande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt i tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. MVB:s företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling.

ANSÖK IDAG

För frågor om tjänsten och för att ansöka, mailar du arbetschef David Linde på christoffer.andersson@mvbab.se Vi vill ha din ansökan senast 1 september 2020 i form av ett personligt brev samt CV. På grund av GDPR ber vi dig utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.

Välkommen med din ansökan!