Platschef, Malmö

MVB står inför en expansiv framtid och behöver stärka verksamheten i Skåne. Vi söker dig som ser utmaningen i att driva spännande byggprojekt till våra kunder.


8 april, 2019

Din roll hos oss

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för dina projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla, driva och tillsammans med entreprenadingenjören ansvara för det ekonomiska resultatet i projektet. Du kommer att verka i ett bolag med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan.

Vem är du?

Vi tror att du har relevant byggteknisk utbildning och erfarenhet. Det är av stor vikt att du har ett affärsmässigt och resultatinriktat förhållningssätt, förmåga att leda och entusiasmera såväl byggprojektets personal som leverantör och kunder.

Ansökan

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Thomas Ellkvist på 040-32 17 05. Skicka din ansökan till thomas.ellkvist@mvbab.se

I din ansökan och CV, med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter.