Platschefer Mark, Skåne

MVB:s Markavdelning fortsätter att växa och söker nu erfarna Platschefer till Skåne.


16 juni, 2021

MVB:s Markavdelning fortsätter att växa och söker nu erfarna platschefer till Skåne. Vår Markavdelning har idag verksamhet från Ystad till Laholm med kontor i Malmö och Munka Ljungby.

DIN ROLL HOS OSS

Som platschef hos oss har du en viktig roll och det övergripande ansvaret för ditt projekt och för att dess mål/resultat uppnås. Du driver projektet och har ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Du behöver ha god datorvana, arbeta strukturerat och ansvarar för en väl fungerande produktion.

I din roll som platschef ingår att vara en ledare som engagerar och entusiasmerar medarbetare, underentreprenörer och övriga inblandade i projektet. Du behöver även förstå vikten av en god relation till kunder och beställare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av rollen som Platschef för markprojekt Du har god ledarskaps och kommunikativ förmåga för att på ett bra sätt få gruppen/projektet att arbeta mot uppsatta mål tillsammans.

VI ERBJUDER

Markavdelningen utför entreprenader för såväl interna projekt som för privat och offentlig verksamhet. Våra projekt omfattar allt från grundarbeten för skolor, idrotts- och industribyggnader, kontors- och bostadsprojekt till anläggning av större VA-system, gator, offentliga platser och skolgårdar. Vi utför även mindre markprojekt genom ingångna ramavtal med ett antal kommuner.

Du som är intresserad kommer att få spännande och utvecklande uppdrag i ett stabilt företag med en öppen och familjär arbetsmiljö. Genom korta beslutsvägar har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och hur projektet drivs.

MVB är ett av Sveriges största privatägda bygg- och anläggningsföretag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare. Vi växer mycket men utan att tappa entreprenörsandan och den platta organisationen. Fokus ligger på att genomföra framgångsrika och hållbara projekt. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalitet, gedigen kunskap och miljömedvetenhet. Målet är att vara ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag för kunder, medarbetare och ägare. Idag är vi ca 500 medarbetare med kontor i Skåne, Halland, Västra Götaland och Stockholm

ANSÖK IDAG

Ansök idag men senast 30 september. Intervjuer kommer att ske löpande. För frågor och ansökan kontakta Arbetschef david.linde@mvbab.se
Med anledning av Dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter när du skickar in ditt CV och personliga brev.